Meivakantie extra zwemlessen

Nieuws

Meivakantie extra zwemlessen

Header_Noord_website_3

Extra zwemles in de meivakantie voor kinderen uit bad 2 en 3

Wij bieden onze zwemleskinderen uit bad 2 en 3 de mogelijkheid om in de meivakantie van 29 april t/m 10 mei extra zwemles te volgen onder de naam “Tussengas”. De kinderen kunnen in de vakantie 3 of 6 keer een extra zwemles krijgen. Met dit project willen we proberen de kinderen op kortere termijn door te kunnen laten gaan naar het volgende badje*.

Let op : deze lessen zijn niet voor bad 1, 4 en 5.

De “tussengas” lessen zijn 3 dagen 45 minuten per les. In vergelijking met de reguliere lessen komt dit overeen met een week extra zwemles.

Er kunnen maximaal 5 kinderen per instructeur worden ingeschreven voor bad 2 en 3. Op deze manier kunnen we extra veel aandacht aan de kinderen besteden. Dit betekent ook dat het aantal plaatsen voor het project beperkt is. Het is de bedoeling dat de kinderen naast de extra les ook de reguliere (middag)zwemles volgen.

Groepen en tijden

Groep: TG 1 op maandag, woensdag en vrijdag van 08:30 tot 09:15 uur.
Groep: TG 2 op maandag, woensdag en vrijdag van 09:15 tot 10:00 uur.
Groep: TG 3 op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 10:45 uur.
Groep: TG 4 op maandag, woensdag en vrijdag van 10:45 tot 11:30 uur.

Tarief

Het tarief bedraagt € 40,75 voor 3 lessen en € 81,50 voor 6 lessen. Iedere les duurt 45 minuten.

Het aantal plaatsen voor de tussengas lessen is beperkt. Wij reserveren een plaats voor je kind, daarom dien je de lessen vooraf te betalen. De lessen zijn alleen geldig op deze dagen. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf heden alleen aan de receptie van ons zwembad. Het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer de groepen vol zijn, worden er geen inschrijvingen meer aangenomen.

*De lessen zijn geen garantie voor een snellere doorstroming naar een volgend bad of afzwemmen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.